Дома > Вести > Company News

Прилагодено ЦПУ пластично грмушка ПОМ

2018-11-15

Basic Info

  • Модел БР .: Прилагодено

  • Боја: природна, бела, црна, зелена, сина, итн

  • Алатки: ЦПУ струг

  • Service Life: 1-30years

  • Заштитен знак: SUNPLAST

  • Origin: China

  • More Material: Nylon,PA,POM,PP,PE,HDPE,PVC, Nylon,POM,PTFE,etc

  • Size: According to Drawing or Sample

  • Стандарден производ: RoHS, SGS, ISO

  • Тип: ОЕМ

  • Спецификација: Стандардни и прилагодени услуги

  • HS Code: 8477900000

Product Description


CNC Plastic POM Bushing (SWCPU-P-PP023)

Водечко време:
 

Rubber products 3-7 дена по уплатата
Пластични производи 5-7 days after the payment                               
CNC machined parts 3-10 days after the payment
Standard products 1-3 дена по уплатата



Our Advantage: 

OEM услуга --- Ние сме компанија специјализирана за изработка на OEM механички делови од гума и пластика и метален материјал и произведуваме според вашите примероци или цртежи, доколку не се достапни, ние дизајнираме според вашите барања и апликацијата.
Разни постојни калапи --- Ние имаме своја фабрика за мувла и по повеќе од 30 години континуирана акумулација, има многу голема количина на калапи, така што може да ги заштедиме трошоците за мувла за вас.
Автентикации --- Нашите производи поминаа поврзани автентикации и се широко одобрени, усвоени и фаворизирани од домашни и странски претпријатија.
Продажна мрежа ширум светот --- Со искуство во извозот од 15 години, воспоставивме мрежа за продажба низ целиот свет и сме посветени на обезбедување попрецизна, стручна и внимателна услуга.
Website---If you want to know more about us ,please logo onto our website  http:// swcpu-rp.en.made-in-china.com , or feel free to contact us via Trade Messenger (ID:SWCPU-PR)

Сертификат:
We can apply the report for material properties or for products. We cooperate with SGS for the testing item of FDA,ROHS, UL94, etc., which are common used for most of the rubber &plastic products.

Информации за компанијата меѓународна продажба. Можеме да ги обезбедиме најдобрите производи и услуги по конкурентна цена.

Организација:

Rubber & Plastic products workshop The professional production workshops for plastic and rubber products will make sure the quality and lead time.
Работилница за производство на мувла Ние имаме своја работилница за да се осигураме дека прецизноста на мувла и времето на водење.
CNC machining workshop Воведовме Центар за обработка на DMG CNC од Германија за да ги исполниме барањата на клиентот за прецизност и капацитет за производство.
КК и пакување To save lead time, the production ,inspection and packaging is doing at the same time.
Пратка Потпишавме договор за долгорочна соработка со меѓународен агент за испорака и експресна компанија, така што безбедноста на испораката и времето на пристигнување се обезбедени


Пакување и испорака

Packaging: 

Нашите вообичаени начини на пакување се како што следува, или може да биде како барање на клиентот.

Shipping:
We will choose  the shipping methods according to your request.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept