Дома > Вести > Company News

Високо квалитетни фитинзи за електрофузија на цевки HDPE

2019-03-14

SUNPLAST HDPE цевки за електрофузија на цевки се изработени од девствен материјал PE100, чиј квалитет може целосно да ги задоволи стандардите EN12201-3.

Сокриена е бакарна жица на електроенергетските приклучоци за цевки HDPE, што може да ја избегне бакарна жица од оксадација и корозија. Може да обезбеди стабилност на перформансите на заварувањето. Длабоко во вметнување и широк во областа на заварување, двата краја и централниот дел на кои има доволно зона за ладење да го запре протокот на материјали за топење, овој дизајн на предност го олеснува работењето на не-фиксирана опрема.


SUNPLAST HDPE pipe electrofusion fittings can be provided from 20mm to 500mm (20-800mm for electrofusion coupler) both in SDR17-PN10 & SDR11-PN16. 


За повеќе детали, видете во врска: http://www.sunplastpipe.com/HDPE-Pipe-Fittings


Доколку имате нови барања за фитинзи за електрофузија на цевки HDPE, ве молиме испратете ни е-пошта на export@sunplastpipe.com или контактирајте не на 24 часа преку Интернет whatsApp: 0086-15968493053


HDPE Pipe Electrofusion coupler  HDPE Pipe Electrofusion 90 degree elbow  HDPE Electrofusion Flange



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept